Verzending & retourneren

Verzending

Wij verzenden je bestelling doorgaans tussen de 1-3 werkdagen. Wij maken gebruik van PostNL. Doordat wij de laagste prijs willen bieden versturen we het drie keer per werkweek. Zodat we laagste tarieven hebben en veel volume kunnen aanbieden. Want hoe meer bestellingen hoe goedkoper en dat merk je in onze tarieven. 

Samen maken we het goedkoper! 

Retourneren

Je kunt de opzetborstels retourneren binnen de zichttermijn van 30 werkdagen, mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn of is er ondanks onze kwaliteitsbewaking toch iets verkeerd met je zending aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande link. Wij zullen je retouraanvraag in behandeling nemen en je de instructies toesturen. Hier krijg je vermeld hoe en waar je het naartoe moet toesturen. Volg deze aanwijzingen goed op want wij willen onze kosten zo laag mogelijk houden, want dat merkt u weer in onze tarieven!

Klik hier om een retour aan te vragen, via een aantal simpele stappen kun je een ticket insturen en wij zullen je dan de instructies toesturen voor het retourneren van je bestelling.