Verzending & retourneren

Verzending

Wij verzenden uw bestelling doorgaans dezelfde werkdag als u voor 17:00 besteld. Wij maken gebruik van PostNL. Hierbij maken we gebruik van de laagste tarieven en doordat we veel volume kunnen aanbieden, zorgen we er voor dat we onze kosten laag houden. Want hoe meer bestellingen, hoe goedkoper wij kunnen leveren en dat merkt u in onze tarieven. 

Samen maken we het goedkoper! 

 

Verzending naar België

Voor verzending naar België geldt een toeslag van 3,- euro. Of verzoeken wij u vriendelijk om te bestellen bij ons zusterbedrijf via www.OpzetborstelShop.be

Retourneren

Je kunt de opzetborstels retourneren binnen de zichttermijn van 30 werkdagen, mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn of is er ondanks onze kwaliteitsbewaking toch iets verkeerd met je zending aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande link. Wij zullen je retouraanvraag in behandeling nemen en je de instructies toesturen. Hier krijg je vermeld hoe en waar je het naartoe moet toesturen. Volg deze aanwijzingen goed op want wij willen onze kosten zo laag mogelijk houden, want dat merkt u weer in onze tarieven!

Klik hier om een retour aan te vragen, via een aantal simpele stappen kun je een ticket insturen en wij zullen je dan de instructies toesturen voor het retourneren van je bestelling.