Elektrisch tandenpoetsen

 

Waarom elektrisch tandenpoetsen?

Tandenpoetsen is de basis voor een gezond gebit. Door regelmatig uw tanden elektrisch te poetsen verbeterd u uw mondhygiëne. Met een goede mondhygiëne houdt u de conditie van uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Elektrisch tandenpoetsen vormt hiervoor de basis.

 

Neem de tijd!

Goed tandenpoetsen is een secure bezigheid en een tweemaal dagelijkse taak. Met een gewone tandenborstel bereikt u vaak niet alle plaatsen en reinigt u uw gebit onvoldoende, u dient hiervoor ruim de tijd te nemen. Er blijft veelal gemakkelijk tandplak op en tussen de tanden en kiezen achter. Daardoor kunnen gaatjes en tandvleesontstekingen ontstaan.

 

Het voordeel van elektrisch tandenpoetsen

Met een elektrische tandenborstel en goede opzetborstels kunt u tandplak op een makkelijke en veel snellere manier verwijderen. Regelmatige vervanging van de borstels is hierbij vereist. Uw opzetborstels adviseren wij bij normaal gebruik (max 3 x per dag) om eenmaal in de 2 a 3 maand te vervangen. Dit garandeert dat uw opzetborsteltjes in goede conditie blijven en ze hun reinigingskracht behouden.

 

De opzetborstel doet het werk

De opzetborstels maken in alle gevallen de juiste poetsbeweging voor u. Hierdoor kunt u zich concentreren op de plaatsing van de borstelkop in de mond. Poetsen met een elektrische tandenborstel is een garantie voor een goed gebit. Maar het blijft belangrijk dat u de borstel goed hanteert en zorgvuldig te werk gaat.