Elektrisch tandenpoetsen

Waarom elektrisch tandenpoetsen?

Tandenpoetsen is de basis voor een gezond gebit. Door regelmatig uw tanden te elektrisch te poetsen is een garantie voor een goede mondhygiëne. 

Met een goede mondhygiëne houdt u de conditie van uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Elektrisch tandenpoetsen vormt hiervoor de basis. Maar goed tandenpoetsen is een secuur dagelijkse taak. Vooral met een gewone tandenborstel bereikt u vaak niet alle plaatsen en reinigt u uw gebit onvoldoende. Er blijft veelal gemakkelijk tandplak op en tussen de tanden en kiezen achter. Daardoor kunnen gaatjes en tandvleesontstekingen ontstaan. Met een elektrische tandenborstel en goede opzetborstels kunt u tandplak op een makkelijke manier verwijderen. Regelmatige vervanging van de borstels is hierbij vereist. Uw opzetborstels adviseren wij bij normaal gebruik (max 3 x per dag) om eenmaal in de 2 a 3 maand te vervangen. Dit garandeert dat uw opzetborsteltjes in goede conditie blijven en ze hun reinigingskracht behouden.

De opzetborstels maken in alle gevallen de juiste poetsbeweging voor u. Hierdoor kunt u zich concentreren op de plaatsing van de borstelkop in de mond. Poetsen met een elektrische tandenborstel is een garantie voor een goed gebit. Maar het blijft belangrijk dat u de borstel goed hanteert en zorgvuldig te werk gaat.